Povestea Bodybalance a inceput in anul 2016, cand o echipa de farmacisti alaturi de profesionisti din piata farma, cu o experienta de peste 20 de ani in aceasta industrie, au pus bazele unui portofoliu de suplimente alimentare cu formulare farmaceutica speciala, unice in Romania.

Bodybalance aduce în Romania, pentru prima dată, un portofoliu de nutraceutice înalt standardizate, cu performanțe dovedite, pentru neutralizarea efectelor stresului, pentru restabilirea echilibrului psiho-emotional, pentru cresterea performantelor organismului dar si pentru reglarea metabolica a acestuia.

Sanatatea este o stare de echilibru fragil si pretios, spre care organismul tinde mereu. Procesele de bioreglare care au loc in mod natural in corpul nostru pot fi incetinite sau blocate de un stil de viata nesanatos, stres, alimentatie neadecvata sau sedentarism.

Produsele noastre conțin extracte standardizate și patentate din plante medicinale, care modulează sistemele proprii ale organismului astfel încât să aduca organismul la o stare naturala de echilibru, numita sanatate. Fiecare dintre ingredientele produselor noastre, are la baza studii care atesta eficacitatea si dozarea optima.

Produsele Bodybalance nu au efecte adverse sau reacții secundare, sunt in cea mai mare proportie posibila naturale sau obtinute din surse naturale, au efect dovedit și sunt utilizate în multe țări din Europa și SUA. Se pot administra pe termen lung, ajutând organismul să reziste la ritmul actual de viață.

Formulele noastre sunt create impreuna cu cei mai buni specialisti in nutritie si medicina complementara, si sunt produse in laboratoare din Italia, Belgia, Spania, Croatia si Olanda.

Venim in sprijinul consumatorilor nostri si al specialistilor din domeniul sanatatii prin oferirea de informatii recente din domeniul medical, prin studii clinice si descoperiri stiintifice si colaboram cu specialisti din intreaga tara, organizand evenimente stiintifice care au ca scop dovedirea eficacitatii ingredientelor si promovarea unui stil de viata echilibrat.

Preocuparea noastra constanta in promovarea echilibrului fizic si psiho-emotional si grija pentru sanatate ne determina sa aducem si sa concepem produse de inalta calitate cu extracte atent selectionate si precis standardizate.

Ne propunem sa a imbogatim portofoliul nostru cu produse inovatoare pe piata farmaceutica, avand o biodisponibilitate ridicata si care sa furnizeze organismului intregul continut de principii active, cu o formulare  care sa realizeze un efect optim.